Loading...

Mijn blog

marketing, communicatie, reclame

Waar een voedingskloof ontstaat moet je een brug ontwerpen!

Vanaf 1 maart werk ik samen met Gulsah Kayar. Maar hoe komen een Turkse diëtist en designer/communicatieadviseur nou op elkaars pad terecht? Over die kennismaking en samenwerking wil ik jullie graag wat vertellen!

Het begon allemaal op het moment dat ik klant werd bij Gulsah Kayar. Ik wilde graag een gezondere relatie met voeding en dan klop je aan bij een diëtist. In mijn geval een Turkse diëtist. In de periode die volgt komen we erachter dat we veel gemeen hebben en dat zorgt al snel voor een klik. We delen dezelfde Turkse afkomst, interesses en vooral een hoofd vol met creatieve ideeën.

Toen Gulsah mij op een dag vroeg met haar samen te werken wist ik niet wat mij overkwam. Ik wilde al een tijd een eigen kantoor want ergens wist ik dat het ondernemerschap op mijn lijf was geschreven. Ik heb 10 jaar werkervaring maar wist alleen nooit waar ik moest beginnen. Dat begin kwam voor mij in de vorm van Gulsah. Hoe fijn is het wanneer je met iemand samen kan werken die hetzelfde tegen het leven aankijkt als jij?

Fast forward naar 1 maart 2019; we merkten uit onderzoek dat er een kloof is tussen Turkse eetgewoontes en diëtisten in Nederland. Turkse mensen gaan vaak naar andere winkels toe en koken met andere producten. Samen kwamen we dan ook op het idee om een website op te starten waar diëtisten, die met Turkse cliënten te maken hebben, tegen een betaling producten kunnen downloaden. Hierbij kun je denken aan weekmenu’s en voorlichtingsmateriaal. www.turksedietist.nl wil de kloof tussen health professionals en Turkse cliënten verkleinen door de juiste ondersteuning en adviezen te geven.

Het proces van een idee uitwerken tot een daadwerkelijk product heeft mij ontzettend veel energie gegeven. Ik houd echt van creatieve projecten met (toekomstige) vrouwelijke ondernemers die grote ambities bewust of onbewust hebben! Met mijn kennis, vaardigheden en achtergrond wil ik het beste uit hen halen! En vooral de krachten samen bundelen! Want wat is er nou mooier aan vrouwen die het beste in elkaar naar boven halen in een wereld die momenteel vooral door mannen wordt geregeerd? Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mij nog meer wil gaan inzetten voor de ondernemende (Turkse) vrouwen! Want…

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!”

Kübra weet van aanpakken. Wij hebben samengewerkt aan mijn nieuwe bedrijf www.turksedietist.nl. Van begin tot eind van het opzetproces heb ik minimaal stress ervaren. Haar zelfverzekerde en rustige houding geeft het signaal af dat het allemaal goed gaat komen. En dat is ook zo. Binnen een zeer korte tijd hebben wij samen keihard gewerkt om mijn website/bedrijf op tijd te lanceren en nooit heb ik een daling van motivatie gezien. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Kübra brengt orde in chaos. Onze samenwerking is nog lang niet afgelopen. Zij is nu een onderdeel van het team www.turksedietist.nl. Zij is er verantwoordelijk voor de marketing en communicatie, projectmanagement, design, en alles eromheen. Kübra, je bent een topper! Een talent als jouw in ons team is een verrijking en een garantie voor succes! Bedankt voor alles wat je hebt gedaan en nog gaat doen 

Gulsah Kayar
DİËTİST & FOUNDER TURKSEDİETİST.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*